phoenix
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
phoenix | Inregistrare | Login

POZE PHOENIX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
alexxandra la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Timis
cauta Barbat
24 - 57 ani
phoenix / Alea-alea .... / BALIVERNIADA GALACTICA ! ... Povestiri din Noru' Oort . Moderat de Beauceant
Autor
Mesaj Pagini: 1
niphilim
Full member

Din: Atlantida de Jos
Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 265
Domle, io cand eram io mic ma duceam in vacanta la matusi-mio . Il stiti deja , ca v-am vorbit de ea .

Pai da , ca eram in vacanta , si d-aia ! Ca daca ai mei sedeau la bloc va dati seama ca n-aveam ce face in vacante , asa ca ma duceam la matusi-miu , in Noru' Oort . Acolosea era cu d-alea , cu Baliverniade Galactice ! Alea , Baliverniadele , se tineau odata la patru ani lumina .
Mai nene, da' ce lupte stranse am vazut io acolo ..... nu va vine sa credeti ! Nici daca va scriu !

Antrenamente , cantonamente , meciuri amicale , d-alea pe bunelea , si tot asa . Eram pur si simplu fascinati ! Cata indarjire , cat devotament , cata daruire , ...... Toate purtate in numele fostei glorii a celor de p-acolo .

Am uitat sa va spui , Noru' Oort e un satuc vai-soarta-lui , dincolo de granitele galaxiei si-ale rationalului  . D-ala de n-are nici gara ! Asa ca daca incerci sa dai de el pe harta-ti pierzi mintile  ! Io ca sa ajung acolo in vacanta plecam de-acasa dinainte de-a incepe anu' scolar . Stateam la ocazie la cometa si cate trei sute de ani terestri . Venea pan' la urma , da' nu erai niciodata sigur ca ai loc in ea . Era de obicei plina cu idioti . In fine .....

De obicei mama-i trimetea lu' matusi-mio nuci si piulite de 8 . Cu astea ma descurcam bine pe drum , cu toata gloata de idioti de pe cometa . Da' cateodata mai imi dadea oo si praf de copt , sa faca aia cozonaci ( Cica ! Da' le folosea la grenade defensive ! Io m-am prins , va dati seama , ca nu-s chiar prost ! )  . Pai va dati seama , tot idiotu' se sprijinea de sacosile mele pline cu oo si cu praf de copt . Se spargeau alea p-acolo de iesea ..... nici n-am cum sa va povestesc ce ! Un fel de bale ce cresteau vazand cu ochii ! Cresteau cand treceam pe langa vun soare-ceva , ca .... deh , dospeau , in pizda ma-sii ! P-orma cand treceam de soare striga ala de la volanu' lu' cometa ca cica sa le pun pe esapament , sa nu "dea inapoi" , sa le tine dospite ! .... Ce-o fi vrut sa zica .... dracu' sa-l ia , ca ciudat om ca asta io n-am intalnit ! Sa mor io ! Si .... vorb' aia , am strabatut tot soiu' de galaxii pana acum ! Un prost .....

....................................................

Cometa mergea numa' pana-n preajma lu' catunu' asta , lu' Noru' Oort . Sareai de pe ea "la ghici" cand o lua-n stanga ,  inspre Sirius . Atata trebuia sa te rogi , sa nimeresti , dracului , cu talpile pe fun soi de sol . De orice fel , numa' sol sa fie ! Asta insemna ca d-acolo mergeai mai departe ori tot cu ocazia , ori arestat de Politia Klingoniana care te tinea doua-trei zile pe arest dupa care - ca sa scape de tine - aranja un drum catre cea mai apropiata planeta locuita . Care era pitita undeva in Noru' asta de va spui io de el , Noru' Oort !

Asa ca pana seara eram acolo ........
Mare smecherie ! Tot aiuritu' se plangea de conditiile cursei respective , da' nici unu' nu se gandea ca al'fel n-ai cum ajunge acolo . ..... Tot prosti , deh  !

....................................................

Dar ca sa va fac sa patrundeti in ferventa atmosfera a Baliverniadelor Norului Oort ..... va trebui ca intai sa va prezint personajele . Lucru pe care n-am sa-l fac acum . Ci intr-un foileton de zile mari ! Pe fiecare-n parte , sau macar pe echipe , care-cum si cu cine s-a aliat de-a lungul mileniilor .
Si nu va ganditi cumva la o prezentare succinta sau evaziva a acestora ..... Veti intalni aici adevarate legende ale Baliverniadei ! Eroi , tradatori , vanzatori de patrie , de imperii , de leustean , de fazere , ......


_______________________________________
Baezmeticidae Acefaloidae Cometidoidis Vulgo , daca te prind pe orbita lui Phoenix te dau cu capu' de toti asteroizii ! Sa mor io !
Esti cel mai prost din galaxie !!!


pus acum 9 ani
   
Sissi
Member

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 25
Asteptam continuarea, dar sa nu ne tii prea mult pe jar! 

_______________________________________
Cand nimic nu e sigur, orice e posibil.

pus acum 9 ani
   
niphilim
Full member

Din: Atlantida de Jos
Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 265
Tocmai ce-am aflat de la Oort TV ca Mos Vader s-a inscris in Partidul Meteoritilor de Bumbac.

Intrucat eu il cunosc foarte bine imi permit sa spun cateva cuvinte .....

Sunt aproape convins ca va avea o cariera stralucita in acest partid si ca ierarhic va ajunge foarte sus , la conducere , intr-un timp foarte scurt . In doar cateva milenii are si sansa de-a fi ales ca presedinte .
Mi-ar fi placut sa aflu asta chiar din gura lui , insa era in vacanta pe un asteroid cand am fost acolo ultima data . Spun ca mi-ar fi placut s-o aud din gura lui pentru ca el vorbeste de-a dreptul fascinant ! Are asa o voce groasa , jajaita , sasaita , paraita , si printre cuvinte scoate un fel de fum . Adica cam asa : Chhhh .... Fssss. Chhhh ..... Prrrr . Ma rog , n-am io cum din scris sa va fac sa intelegeti ce-si-cum , dar va spun ca este fascinant ! De nenumarate ori lumea de prin Norul Oort lasa copiii in grija lui cand se duc la sapa . Ca el le spune povesti d-astea frumoase cu vocea asta a lui . Toti copiii adorm seara in jurul focului - aprins cu sabia aia a lui cu laser - in timp ce Mos Vader le face cartofi copti si le spune povesti .

Si eu cand eram mic am ramas de cateva ori in grija lu' Mos Vader . De altfel cred ca se observa in ce fel si-n ce hal m-a marcat chestia asta . Mai ales ca se observa de la o posta faptul ca din craniu imi lipseste o buna bucata din placa occipitala . Ca s-a impiedicat Mos Vader de camesoiu' ala lung si negru al lui si-a cazut inspre mine . Si-avea aprinsa sabia aia cu laser si m-a atins cu ea fara sa vrea . Puii mei , asa mi-a zburat juma' de cap !
Pe-atunci avea la ea numai baterii d-alea RRR de cate-un volt jumate , ca daca avea d-astea ca acum , d-astea Litiu-Nelu cre' ca o beleam definitiv !

Acu' ceva vreme chiar isi facuse un soi de after-school si gradinita . Ii spunea "La Mos Vader Kindergarden" . Toate bune si frumoase pana i s-a nazarit sa poarte copiii uniforma . Si s-au enervat parintii , ca cica asa ceva nu-i posibil ! Insa mie personal mi-ar fi placut ca fetitele sa fie imbracate asa , ca precis daca le-as fi ridicat fustitele le-as fi vazut chiloteii de Wolfram . Dotati cu eleroane , ajutaje , si alte alea . Cel putin fetitele de la grupa mare cu siguranta ar fi avut chilotei cu reactie .
In fine , ce mai tura-vura ? Important este ca s-a hotarat sa intre in partid , in politica . Singura pata din trecutul lui este , va repet , acel fatidic episod cu uniformele impuse copiilor de la "La Mos Vader Kindergarden" . Insa lumea uita usor ........

Uite , chiar am gasit o poza de-a lu' matusi-miu , de cand era el mica si era-n grija lu' Mos Vader . Asta asa , sa va faceti si voi o idee despre ce vorbesc eu acilea cu jumatea aia de creier de-o mai am ......

galactica ... povestiri din noru' oort tocmai ce-am aflat oort mos vader s-a inscris partidul cunosc

21.8KB


_______________________________________
Baezmeticidae Acefaloidae Cometidoidis Vulgo , daca te prind pe orbita lui Phoenix te dau cu capu' de toti asteroizii ! Sa mor io !
Esti cel mai prost din galaxie !!!


pus acum 9 ani
   
niphilim
Full member

Din: Atlantida de Jos
Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 265
Cica s-ar fi maritat tanti Diva .........
Acu' dracu stie daca asa o fi . Io personal nu cred ....... Si va zic si de ce !

Tanti Diva asta a fost mereu curvistina galaxiei . Pai da , ca si-a tras-o pe peste tot pe unde-a putut , pana dincolo de razoru' lu' Noru' Oort . D-aia si zice lumea de fii-sau ca-i asa urat , ca cica ar fi a lu' un betiv de klingonian de ar fi lasat-o p-asta intr-o noapte cand erau beti amandoi si-au adormit ca niste bulangii la marnea lu' inelele lu' Saturn . Veneau de la discoteca de la Astralu de Jos . Si cica klingonianu' s-ar fi trezit peste noapte , i-ar fi tras-o asteia , iar dimineata in loc s-o spintece cu sabia aia a lui ciumeaca cu care te poti lupta doar in mintea lu' Gene Roddenberry i-ar fi tras un sut in cur si i-ar fi zis ca sa nu-l mai caute vreodata ca da cu ea de pereti ...........
Acu' dracu stie , ca astea-s zvonuri ! Cine stie ce-o fi fost acolo intre ei . Cert e ca tanti Diva are un copil din sateliti . Cum va spuneam , urat al dracu' ! Si prost .

Alde Diva a ars-o si cu Mos Vader ( evident , in tineretea lor , acolo ...... ) , cu nea Picard ( smecher pe la  primarie , pe la cadastru . Ca mereu zice " This is the final frontiere ..... " . Da' nimenea nu-l crede ) , cu ala mic din Aliens , si tot asa .....
Ba odata a fost si internata , cand a mancat-o-n cur sa-l insele pe nea Picard cu Data-Ochi Galbui . Pai bai frate , ea nu s-a gandit inainte ? I-a tras-o Data de i-au crescut lu' asta becuri de avarii ! Sa mor io de nu semnaliza scoasa din minti ! Da' lumea sedea si radea de ea . Ca , deh , asa-i p-acolo pe la tara . Nu se implica nimenea cand pe cate una - de-i stiuta ca e curva - o mananca si-i sparge casa omului .......
Bulangiul asta de Data are un buton de reglaj . Ca un fel de cutie de viteze . Si se seteaza pe ce treapta vrea partenera . Din ce-am auzit io se pare ca are asa :

- S - sleep
- S.M.1 - self manipulation
- S.M.2 - slow motion
- A.S.A. - asa si-asa
- N - normal
- M - medium
- F - fast
- F.C. - fast in pozitia capra
- U.F. - ultra fast
- O.L. - over limit
- S.S.S.C.F. - sa scoata scantei ca flexu'

Absolut toate treptele prevazute cu marsarierre prevazut din fabrica . Ca cica-i cutie facuta de borg sub licenta astrala ......

Data Ochi-Galbui varsase cafeaua in cutie si ramasese blocat in S.S.S.C.F. .......

App , bine ca veni vorba !!! Mai demult a fost tanti Diva la un carnaval ! Bai nene , si n-a avut ce face de s-a costumat in reptilianca !
La carnaval ce sa vezi ? Unu' chipes , frumusel nevoie-mare , nush ce miez pe la Cur d'Apel , costumat in pandar de porturi , s-a dat la ea . Cum pe Diva a mancat-o toata viata ( ati inteles deja ) .... a stat . Abia-si revenise dupa bataturile de i le facuse Data , si d-aia .
In fine , cert ca i-a tras-o si ala . Dar nu asta-i important ! Ci faptu' ca nu mai scapa de el ! Ca alde tanti Diva isi pusese un costum d-ala cu solzi si-n ...... gaura neagra , de se pare ca l-ar fi innebunit pe miezu' de la Cur d'Apel . Cica i-ar fi trimis asta scrisori pe toate forumurile , dracu' ! Pasiune , deh . N-ai ce-i face .
Cand si cand statea sarmanul in cur pe jos si urla : "Divooooo , unde esti , fa Divo ? Divooooooooo , sa moara asteroizii mei in Cancer si-n Pesti de nu te iubesc , fa ! "
Dar asta e . N-a fost sa fie . Ce ? E prima poveste de dragoste terminata trist ? Sa fim noi sanatosi de cate d-astea auzim , nu-i asa ?

Dar sa revenim ..... Cica s-ar fi maritat . Nu stiu cu cine , dar aflu si vin sa va povestesc ........

p.s. Uite-o acilea cand se iubea cu ala de la Cur d'Apel si-i trimetea selfiuri !

galactica ... povestiri din noru' oort cica s-ar maritat tanti diva ......... acu' dracu stie daca

36.3KB

Modificat de niphilim (acum 9 ani)


_______________________________________
Baezmeticidae Acefaloidae Cometidoidis Vulgo , daca te prind pe orbita lui Phoenix te dau cu capu' de toti asteroizii ! Sa mor io !
Esti cel mai prost din galaxie !!!


pus acum 9 ani
   
niphilim
Full member

Din: Atlantida de Jos
Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 265
Prostu' cu Reactie

...............................................

Da . Prostu' cu Reactie . Azi va povestesc de Prostu cu Reactie .

El traieste la marginea Norului Oort si da lapte , carne , branza , oua . Asa-i place lui . Pazeste navele galactice ce practica contrabanda si parcheaza la limita capacitatii de receptionare a telescoapelor din Nor . Va dati seama , parcheaza pitite ! Ca le e frica de un Niphilim adjutant care cand ii prinde le ia talonu' si le confisca marfa . Asa ca i-au luat lu' asta un fluier , l-au imbracat frumos , i-au facut transplant de cap , si l-au pus sa le pazeasca navele .

Problema este ca operatia n-a fost executata de un medic pregatit ci de unu' de pe la REBU , si-atunci s-au ivit probleme . Prostu s-a trezit din anestezie cu multipla personalitate . Am uitat sa va spun ca anestezia a fost executata cu un stutz de teava de 3 tzoli aplicat violent pe dupa ceafa .....

Ba era miez pe la Cur d'apel , ba luptator in gherila klingoniana prin desertul Libian , ba era luat prizonier  si tinut in corcodusul ala mare din Avatar fara de apa saptamani intregi , ba se pretindea mare macho prin discotecile de pe Tatooin si protejat a lu' Dejabba the Hutt , si tot asa .
Mai mult , era convins ca-n copilarie niscaiva alieni mici si verzi isi facusera cotineata sub biroul lui . In copilarie , cand inca era rezident pe Targo Vista IV , planeta aia in colturi .....
Insa cel mai dureros lucru , care de altfel a si sfarsit prin a duce intreg colectivul medical la exasperare , este faptul ca se crede frumos nevoie-mare si pe deasupra a mai si descoperit niscaiva cuiburi de  eilieni in dosu' Casei Atreides de pe Arakkis . Casa Atreides a fost construita cu mult timp in urma din chirpici facut cu praf de pe inelele lu' Saturn si cu paie de wolfram culese din esapamentul lu' Enterprise , rabla lu' nea Picard ala de la cadastru , de la primarie . Solida casa ! Toata lumea zice ....... 

De-aici atatea complicatii , domle .
Si scapat de sub supravegherea supraveghetorilor care-l supravegheau supraveghindu-l post-operatoriu - ca v-am zis , ii exasperase - a dat o fuga la mall-ul de pe Vulcan , la magazinu' lu' una grasa si mai dilie ca el , una Melfior Ra ( ca asa se si numeste magazinu' lu' aia . "Melfior Ra House" ) si si-a luat un halat de baie mov , un costum de scena , si doua perechi de papuci .

O pereche cu ventuze , pe care daca-i poarta pe unde apare nu mai poa' sa-l dea nimeni afara ca se lipeste de pardoseli de zici ca-i acolo de cand e Noru' si Pamantu , iar cealalta pareche de papuci sunt cu reactie ( sau cu "eractie" , dupa cum se spune pe Targo Vista IV cand esti mic ) cu care se da vijelios pe unde vrea muschiu' lui fara sa-l prinda nimenea . Se zvoneste ca ar fi prins cu astia si 120 de Worp/h ! Dar sunt doar zvonuri , ca nu l-a cronometrat nimeni . Asa zice el ...... Noi cu ce dracu' sa-l contrazicem ? Ca mereu e ca el , si orice asemenea dezbatere el o incheie cu .... "V-am zis io  " ! Si la ce voce baritonala are ..... taci , dracului , din gura , nu mai combati cu nimic , ca p-orma te-ai nenorocit ! I se pune pata pe tine si orbiteaza in juru' tau cu papucii aia ciumeci de ametesti defintiv ! Zau , va spun !

Intrucat m-am straduit mult sa sustin aceasta relatare cu fotografii care sa-l aiba in cadru am rascolit intreg Netul Universal . N-am gasit nimic , de unde concluzia ca se misca atat de repede cu papucii aia ai lui cu reactie incat niciun obiectiv nu este atat de bazat incat sa-l imortalizeze .
Abia pe piata neagra am reusit sa fac rost de-o poza de-a lui de la un gardian de-al lu' Dejabba ala the Hutt . M-a costat 10 conturi lovendaliene , da' a meritat ! Nu-mi pare rau deloc ! O iau ca pe-o investitie in viitor .
Poza-i facuta pe blateanu , intro seara cand era gardianu' asta de serviciu in discoteca aia de pe Tatooine , si Prostu' cu Reactie a urcat pe scena costumat in alea de si le-a luat de la "Melfior Ra House" , si a interpretat fabulos un act din celebra piesa "Ia-ma Doamne , stinge-mi neamu' !"

p.s. In seara respectiva se pare ca purta pantofi cu elice ........ Inca n-am descoperit pe astia de unde si i-a procurat . Probabil de pe navele alea de le pazeste , alea de aduc tot soiul de cacaturi de contrabanda .....

galactica ... povestiri din noru' oort prostu' reactie prostu' reactie azi povestesc prostu reactie

30.8KB


_______________________________________
Baezmeticidae Acefaloidae Cometidoidis Vulgo , daca te prind pe orbita lui Phoenix te dau cu capu' de toti asteroizii ! Sa mor io !
Esti cel mai prost din galaxie !!!


pus acum 9 ani
   
Jokeru
Member

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 70
Nu ești normal )))

pus acum 9 ani
   
MadMax
Full member

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 371

Jokeru a scris:

Nu ești normal )))

păi nu e EL:
niphilim a scris:

?.... Io-s tata dilailor de pe lumea asta ! Io am inventat dileala ! ......


_______________________________________
regards
MadMax

pus acum 9 ani
   
Jokeru
Member

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 70

MadMax a scris:


Jokeru a scris:

Nu ești normal )))

păi nu e EL:
niphilim a scris:

?.... Io-s tata dilailor de pe lumea asta ! Io am inventat dileala ! ......


Este,est tatăl idioților, boul ăsta m-a întrecut, credeam că doar eu sunt un cretin...îmi pare rău ca nu am rămas singurul vostru idiot


pus acum 9 ani
   
ender
Member

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 97
voi acum va laudati?????   
ca am si eu "momentele" mele...


_______________________________________
In viata nu conteaza unde te afli, ci pe cine ai alaturi!!!

pus acum 9 ani
   
niphilim
Full member

Din: Atlantida de Jos
Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 265
Cand va spuneam io ........ Nu ma credeati !

E una la arhiva Norului Oort de-o stiu de mica . De cand ma duceam in vacanta p-acolo si ea era cu klingonienii la pascut pe lunca . E , si am vorbit cu ea sa-mi caute p-acolo , prin arhiva aia a lor , oaresce filme vechi , inregistrari , orice ar putea ilustra cumva vitejia celor din acest micut catun de la marnea galaxiei .......

Mi-a facut rost de filmul asta , dar m-a rugat sa nu il pun decat aici , ca cica-i document secret . Prezinta in mod explicit tehnici avansate de lupta si poate dauna Garzii de Onoare ......


Deci , ...... matusi-mio cu Mos Vader la un antrenament .... "de vara" !


_______________________________________
Baezmeticidae Acefaloidae Cometidoidis Vulgo , daca te prind pe orbita lui Phoenix te dau cu capu' de toti asteroizii ! Sa mor io !
Esti cel mai prost din galaxie !!!


pus acum 9 ani
   
klaire
Member

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 72
   

pus acum 9 ani
   
Sfarshitorul
Jr. member

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 2
Pictore... tu esti mah?  

pus acum 9 ani
   
niphilim
Full member

Din: Atlantida de Jos
Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 265

Sfarshitorul a scris:

Pictore... tu esti mah?  

Yap !
Da' cum dracu ai dat de mine p-aici ? Ai nimerit pe cometa aia de patru fara un sfert ?


_______________________________________
Baezmeticidae Acefaloidae Cometidoidis Vulgo , daca te prind pe orbita lui Phoenix te dau cu capu' de toti asteroizii ! Sa mor io !
Esti cel mai prost din galaxie !!!


pus acum 9 ani
   
niphilim
Full member

Din: Atlantida de Jos
Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 265
Acum , de Paste , scriu de pe laptopu' lu' nepotica lu' matusi-mio , ca ne-am nimerit amandoi in vizita p-acilea . Bine , ca doar eu sunt in vizita , ea e trimisa in exil ca cica - avand temperamentul caracteristic familiei - statea ascunsa dupa Charon si azvarlea cu pietre in geamurile lu' cursele de pe Pluto . I-au dat astia o era jumate cu executare in Noru Oort .... Sarmana copila , ea doar se juca ....

In fine , nu asta e problema . Voiam sa va prezint un alt episod din tumultoasa tinerete a lu' Mos vader . Iar p-asta  stiu chiar de la el , ca aseara , dupa ce ne-am ghiftuit bine si-am ciocnit niscaiva oua de bulgutraz vulcanian ne-am intins la sprit . Ne-a apucat o mie noaptea el povestind iar eu ascultandu-l .......
Printre atatea povestiri mi s-a confesat despre marea sa iubire . Lord Larkin , sau conita Larkin - dupa cum i se mai spunea - zisa si Penis-cu-Pelerina .
Cica p-aia , pe Padme-Amidala n-a iubit-o ca pe asta . Ca cica asa a vrut nea Lucas ala sa bage-n film , da cica nu asta-i adevaru' . Ei zice ca pe asta pe Penis-cu-Pelerina a iubit-o mai mult si mai mult ....
Nu va dau multe detalii de ordin intim din povestea de asta noapte , ca nu-i frumos , da' va pot arata o holograma de mi-a aratat-o si mie , cu momentul in care s-au cunoscut si in care a ramas fara cuvinte - zice el - , adica fara de .... Chhhh-Chhhh ala de l-a facut celebru ......





_______________________________________
Baezmeticidae Acefaloidae Cometidoidis Vulgo , daca te prind pe orbita lui Phoenix te dau cu capu' de toti asteroizii ! Sa mor io !
Esti cel mai prost din galaxie !!!


pus acum 9 ani
   
Sfarshitorul
Jr. member

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 2

niphilim a scris:


Sfarshitorul a scris:

Pictore... tu esti mah?  

Yap !
Da' cum dracu ai dat de mine p-aici ? Ai nimerit pe cometa aia de patru fara un sfert ?



Cometa n-am mai prins-o, ca am avut nitica treaba in quadrantul vecin, dar am prins satelitul de 7...

Noi, astia mai fara o doaga, ne gasim unii pe altii indiferent prin ce colt de galaxie ajungem...

Geniala povestea! De fapt, dupa stil te-am si recunoscut


pus acum 9 ani
   
niphilim
Full member

Din: Atlantida de Jos
Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 265
Bai , al dracu stil ...... Nu credeam ca deja port o "amprenta" distincta pe netu' asta mare ......

In fine , ma bucur mult sa ne regasim . Si ...... fereste capu' , ca acusi-acusi trece si aia de 16 00 h . Si ai grija , ca n-are pilot . E lasata de capu' ei ca cica are ..... "chilot automat" ( facuta la Bacau , deh .... ) ! Care merge cu ea se da jos bezmetic , pentru ca are o traiectorie de balon scapat din mana . D-ala care tiuie si face ca toti dracii !


_______________________________________
Baezmeticidae Acefaloidae Cometidoidis Vulgo , daca te prind pe orbita lui Phoenix te dau cu capu' de toti asteroizii ! Sa mor io !
Esti cel mai prost din galaxie !!!


pus acum 9 ani
   
niphilim
Full member

Din: Atlantida de Jos
Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 265
Cmmmmmon , not again ! ....... Please , ...... NOT AGAIN !!!!!!!

( stiu eu un vilegiaturist bezmeticoitidic care-ar da pe spate la o asemenea baliverna si-ar avea orgasme de-a dreptul cosmice ! .....
Unde singura modalitate de-a ajunge idiotul in cea de-a cincea dimensiune este sa-i trag eu un mega sut in kur ! ) :


Modificat de niphilim (acum 8 ani)


_______________________________________
Baezmeticidae Acefaloidae Cometidoidis Vulgo , daca te prind pe orbita lui Phoenix te dau cu capu' de toti asteroizii ! Sa mor io !
Esti cel mai prost din galaxie !!!


pus acum 8 ani
   
ionucmora
Full member

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 200
Hasteroidul betav
Te-ai săturat să citeşti pe internet toate minciunile despre asteroizi ucigaşi care sunt pe punctul să distrugă specia umană? Ei bine, asteroidul există, dar riscul să ne lovească în viitorul apropiat e destul de mic: potrivit unor documente NASA recent desecretizate, corpul ceresc cu diametrul de 12 km încearcă din răsputeri să distrugă Terra de circa patru ani, dar e beat mort şi nimereşte mereu pe lângă.

“Înainte să se înscrie pe această orbită haotică în jurul planetei noastre, asteroidul a traversat o nebuloasă de alcool etilic, care i-a întunecat cu totul judecata”, declară Decebal Armstrong, şeful Direcţiei Asteroizi din cadrul NASA.

“Ca să ajungă acasă, tot ce trebuia să facă era să traverseze sistemul solar prin norul lui Oort sau pe centura de asteroizi... Lucrurile au luat-o razna când s-a împiedicat de inelele lui Saturn, a ricoşat de Jupiter şi - din motive necunoscute - i-a căşunat pe noi”, adaugă astronomul. “Asta s-a întâmplat acum patru ani. De atunci, bietul de el încearcă să ne izbească, dar nu-şi poate coordona mişcările.”

“Pericolul pentru omenire e foarte mic - preconizăm că, foarte curând, asteroidul va adormi undeva în spatele Lunii”, a încheiat expertul american. “Până atunci, noaptea, când e foarte linişte, îl putem asculta înjurându-ne de mamă printre sughiţuri, promiţând că 'ne sparge' şi avertizându-ne că are un frate care a omorât dinozaurii.”


_______________________________________
Sunt fără vârstă, sunt etern, trăiesc dincolo de timp şi spaţiu, am fost creat înainte ca galaxiile să existe.”

pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la